2012. augusztus 26., vasárnap

Én is kitöltöttem :D

Dorah_Alien-től kaptunk egy kis kérdőív félét vagy nem is tudom minek nevezzem, először 11 dolgot kell írnom magamról majd válaszolni a kérdéseire.

Na, akkor kezdjük az elején. 11 dolog rólam. Húha… remélem, hogy mindent össze tudok szedni.

1. Duma, duma, duma: Talán ezt tudnám kiemelni elsőként. Iszonyatosan sokat beszélek. Be nem áll a szám, ami néha jó, de néha nem. Döntse el mindenki maga. Ez egy velem született tulajdonság, és nem tudok változtatni rajta, és nem is akarok. Úgy vagyok vele, aki szeret, az szeretni fog ezzel a tulajdonságommal együtt is. Hála a nagy számnak viszont elég könnyen ismerkedek.

2. Igazságérzet: Na, ez az, ami nekem iszonyú nagy. Talán a hazugságnál, az emberi hülyeséget viselem rosszabbul, de nagyon vékony mezsgye választja el a kettőt, majdhogynem egy szinten vannak. Ebből kifolyólag nagyon nehezen fogom vissza magam, hogy ne szóljak bele olyan dologba is, ami lehet, nem az én dolgom lenne, de ez van. Ez egy olyan tulajdonság, amit néha sikerül kordában tartanom és megerőszakolnom magam, hogy nem szabad. De nem mindig sikerül. :D

3. Egoizmus: Jee… Azt hiszem ez az a téma, amit nem nagyon kell magyaráznom. Egoista vagyok, de nagyon. Néha egészséges szinten, néha túlzásba viszem. Van, hogy észreveszem, van, hogy nem.

4. Hangulatingadozások: Csillagjegyemből kifolyólag (ikrek) mióta az eszemet tudom, úgy érzem magam, mint valami skizofrén. Na, nem olyan komoly a helyzet, csak tényleg ilyen egy test két lélek szindrómában szenvedek sokszor, ami nem olyan nagy gáz, de képes ez a két énem egy pillanat alatt elnyomni a másikat, és ennek eredménye képen, akár egy pillanat leforgása alatt 180fokos fordulatot tudok venni, nulla külső behatás nélkül is. Azok, akik régóta ismernek, tudják már ezt kezelni, az újak, meg még szokják a dolgot. De egy tuti, sosem unatkoznak mellettem. Legalábbis max nagy ritkán, de akkor valami nem kerek nálam.

5. Lustaság: Igen azt hiszem ez a legnagyobb hibám, amit le kéne küzdenem. Tudom, hogy bármire képes lennék, és bármit el tudnék érni, csak baromi lusta vagyok hozzá. Édesanyámnak hatalmas puszi, és örök hála, mert rengetegszer ő volt az, aki egy jól irányzott „rúgással” elindított, mikor leragadtam valahol és elő tört belőlem a lustaság. Az a vicces az egészben hogy ez az állapot nem jó, mikor leragadok valahol. A lustaság következtében, képes lennék depresszióba is zuhanni, ha nem lenne körülöttem valaki, aki szeret és fent tart a víz felszínén, mégsem teszek semmit ellene sokszor.

6. Pörgés: Igen, aki ismer, gondolom annak megfordult a fejében, hogy miért nem ezzel kezdtem, mivel ez is egy másik nagy vonásom. Általában nagyobb fordulaton pörgök, mint az engem körülvevő emberek. Sokakat baromira irritál, de akik elfogadtak így azok viccesnek tartják, én pedig hajlandó sem vagyok visszább venni. Nem is tudnék. Körülbelül a fejemben is ilyen sebességgel cikáznak a dolgok. Tiszta káosz van odabent, sokszor én is belezavarodok. :D

7. Dreamer: Igen igazi álmodozó vagyok. Van, egy kényelmes kis szobám a fejemben, ahova rengetegszer menekülök. Amikor csak tudok. Az ajtó kulcsa a zene (Ez az, ami éltet). Sokszor járok oda feltöltődni és azon munkálkodom, hogy ezt a szobát magam köré építsem a való világban is. Minden célom és vágyam oda rejtettem, amit az életemben el szeretnék/el fogok érni.

8. Bizalom: Ez az, amit minden ember megkap tőlem első találkozáskor. És ez az, amit nagyon könnyen el is tudnak játszani. Sok emberrel szemben elvesztettem már ezt az apró, de fontos dolgot, és ez bennem is kisebb, nagyobb nyomokat hagyott, de mégis mindenkinek megadom, mert minden ember más, és egy valaki múltban elkövetett hibájáért, nem bélyegzek meg egy másikat, akit nem is ismerek még, de azokért, akiket ismerek és szeretek tűzbe is mennék, és ezt is kihasználták már nem egyszer. De a remény hal meg utoljára. Nem igaz?

9.Empatikus: Igen ez azt hiszem nagyon is rám jellemző tulajdonág. Nagyon hamar át veszem a körülöttem lévő embere érzéseit, legyen az jó vagy rossz. Olyan ez, mint valami 6. nagyon kifinomult érzék. Szinte a bőrömön érzem a körülöttem lévő ember/emberek heves érzéseit, legyen az düh, szeretet, szomorúság vagy vidámság. Minél jobban ismerek valakit annál jobban átjön. Van hogy rá se kell néznem az illetőre mert egyszerűen érzem. Ha nem figyelek oda, akkor képes lennék a körülöttem lévő emberek össze baját a nyakamba venni, ami nem mindig jó.

10. Makacsság: Igen eléggé makacs vagyok. Ha egyszer valamit a fejembe veszek, akkor azt a jó Isten se veri ki onnan. Sokszor van, hogy fejjel megyek a falnak, még akkor is, ha tudom, hogy fájni fog, de azt is tudom, hogy szükségem van rá, mert éreznem kell a bőrömön, hogy igen ez fáj. És akkor többet nem csinálom.

11. Lobbanékonyság: Irtó hamar fel tudom kapni a vizet, és sokszor vágok ilyenkor az emberek fejéhez olyat, amit lehet, hogy később megbánok, illetve nem úgy gondolok az adott pillanatban. Mikor robban, az a bizonyos bomba leszáll a köd és az se érdekel, hogy ki az, akit éppen a földbe döngölök. Persze ez a vihar amilyen hamar jön, olyan hamar el is múlik, és ha számomra fontos emberekkel sikerül így viselkednem, akkor utána mindig jön a bűntudat és képes vagyok rágni magam rajta sokáig, hogy lehet, nem kellett volna. Még talán azután is, miután megkaptam az illető bocsánatát. És ebből jön még egy dolog ki, hogy iszonyatosan nehezen beszélek az érzéseimről és a kimutatásuk se mindig megy tökéletesen (egy kezemen meg tudom számolni pl. ki az, aki látott már sírni. Az ilyeneket általában magamban lebokszolom) de azok, akiknek kell, tudják, hogy szeretem őket, és azért nagy ritkán ki is mutatom ezt.

Most jönnek akkor a kérdések amiket Dorah_Alien tett fel:

1. Egy találós kérdés: Egy cowboy ellovagol egy városba pénteken, ott marad 3 napig majd elmegy pénteken. Hogy csinálta? (ha nem tudjátok a választ kérdezzetek majd rá ;) ) Hahaha.. Jó vicc XD passz... jöhet a megfejtés :D

2. Mi lenne az utolsó kívánságod mielőtt meghalsz? Miért? Huu… Kettőt és könnyebbet. Ilyeneken nem gondolkoztam még soha és szerintem ez attól is függene, hogy mikor és milyen körülmények között halnék meg.

3. Mit vinnél magadra egy lakatlan szigetre? Zene az életem szóval Ipod tele a kedvenc zenéimmel, plusz jó társaságot. Utálok unatkozni. :D

4. Mit gondolsz a divat-rajongásról? Miért? Hát nem nagyon tartom jó dolognak. Hogy miért? Egyszerű. Ha valaki divatból csinál valamit, azt kifelé csinálja a környezete miatt és nem maga miatt. Valamit azért csinálni vagy azért viselni, szeretni, mert ez a divat nem valami nyerő dolog. Plusz a divat és az unalmas egyforma dolgok/emberek kéz a kézben járnak. Divat a buggyos gatya mondjuk és az utcán minden harmadik ember abban jön szembe velem, csak azért sem veszem fel azt a gatyát.. nem szeretek beállnia sorba :D )jól eltértem a témától, de remélem, értitek >< )

5. Pasi ideál? Miért? ;) Nincs. Tényleg nincs. Jó, vannak kritériumok, de hogy most barna a haja vagy fekete, vagy szőke, vagy kék szemű e vagy barna tök lényegtelen. Csak jó legyen az összhatás. Általában mikor egy srácot látok már az első pillanatban sorolom valahova. (vagy max barát, vagy több is lehet) Aztán az első rövidebb ismerkedési szakaszban ez teljesen kialakul. Általában ez alatt az idő alatt vagy át ugrik a másik csoportba vagy nem. Ez bonyolult és kis regényt írhatnék róla. :D

6. Mi az az egy szó amivel jellemeznéd magad és miért? Húha…ez nagyon nehéz. Egy szóval jellemezzem magam én? >< Talán azt választom, ami a fenti felsorolásból kimaradt. Spontán. Imádok spontán lenni. Sokkal jobban élvezem, mint az eltervezett dolgokat. Egyfajta szabadságérzetet ad, ami az egyik lételemem.

7. 'Pakolj és utazz' Ha valaki a kezedbe nyomna egy repülőjegyet és azt mondaná, hogy ezzel oda mész ahova akarsz akkor hova mennél legszívesebben? Miért pont oda? Haha…na azt hiszem hogy ez egy jó kérdés. Ezen gondolkoztam a legtöbbet. A világon rengeteg helyre el akarok utazni, kvázi bejárni a világot. Szerintem Maldívra mennék. Nagyon régóta vágyom oda. egyszerűen vonz az a hely. Gyönyörű és csendes.

8 Mi az életcélod? Miért? Erre a kérdésre én is szeretném tudni a választ. :D Vannak rövid és hosszú távú terveim is, de spontán ember lévén nem terveztem meg az életem előre. Plusz eléggé kicsapongó vagyok, egyik percben ez a következőben az. Nem könnyű lépést tartani velem néha. Egy tuti nem ebben az országban képzelem el a jövőmet.

9. Milyen nyelvet/nyelveket beszélsz a magyaron kívül? Melyik a kedvenced és melyik megy a legjobban? Beszélek az erős kifejezés. Angolul tudok világ életemben azt tanultam és nagyon szeretnék németül megtanulni, de azt hiszem, megint visszaköszön az a fránya lustaság. >< Világ életemben szerettem a németet, gyerekkoromban német csatornán néztem hétvégénként a meséket (az már más tészta hogy csak ott volt mese :D ) és ha németet hallok csak ülök és figyelem. Egyszerűen tetszik,szeretem hallgatni és ezért lenne jó érteni is… Sokan utálják de én szeretem.

10. Hova mennél el nyaralni és kiket vinnél magaddal? Hmm… Megint egy fogós kérdés. Azt hiszem, maradok a Maldívnál. És szerintem a legjobb barátaimat vinném magammal, vagy ha addigra beint Amor és beköszön a nagy Ő, akkor őt.

11. Mi a véleményed a vegetáriánus emberekről? Miért? Ez is egy életforma, nem ítélem el őket csak szimplán nem értem, hogy lehet hús nélkül élni? :D Ha mást nem a halról és a csirkéről semmi pénzért sem mondanék le.

És most kéne feltennem a kérdéseket és embereket jelölnöm. Hát nem nagyon tudok jelölni, mert mindenki, akit ismerek csinált ilyet és kérdések sem jutnak az eszembe így hirtelen, szóval ezt passzolom. :D

1 megjegyzés: