2012. június 21., csütörtök

6.rész

Hoztam is a következő részt :) jó szórakozást
jah és én ezt a számot szántam hozzá :)



-Mi?-dermedt meg és elengedett.

-Én tettem.-emeltem rá könnyes szemeimet.Tudtam,hogy ezzel most örökké el fogom veszíteni őt.

-De...de miért?És hogyan?Úristenem...-túrt a hajába eltorzult arccal.

-Mindent el mondok csak ülj le.-foglaltam helyet a kanapén,ő pedig a tőlem legtávolabbi fotelban.Nagy levegőt vettem és belekezdtem.-Apám nem volt igazán apának mondható,inkább tönkre tette az életünket mit sem segítette.Alkoholista volt,nem dolgozott.Emiatt elég komoly tartozásai voltak nem is akármilyen embereknél.Volt hogy öcsémet megverték a nyílt utcán,mert hogy nem fizetett időben.3 hétig volt kórházban,mert annyira súlyosak voltak a sérülései.Apám még egy "bocsit" se tudott oda lökni.E mellett folyton rettegésben éltünk.Apám vert minket.Akármilyen pitiáner baja volt rajtunk vezette le.Úgy csinált,mintha minden a mi hibánk lenne pedig ez épp,hogy fordítva volt.Egyik este egy baltával a kezében lépett be a nappaliba és azt mondta megöl minket.Hiába próbáltuk lenyugtatni,nem hallgatott senkire.Nekünk támadt mi pedig menekültünk...Végül anyuék ki tudtak menni a házból,de én maradtam.Tudtam ennek most kell véget vetni,máskülönben az életünk teljes terrorban fog folytatódni.Az előszobában hallgatóztam egy kicsit de egy neszt se hallottam.Ahogy elindultam a nappalin keresztül a konyhába mögöttem termett és lendített,a lapockámat érte el,de szerencsére nem túl mélyen.
-Akkor onnan van az a heg...,nem pedig egy családi nyaraláson szerezted...-jegyezte meg kicsit nekem,de legfőképpen inkább magának.-Folytasd...-sóhajtotta és arcát a kezébe temette.
-Fájt de erőt vettem magamon és befutottam a konyhába,ott magamhoz vettem egy kést.-újra átéltem minden egyes pillanatot.A szívem őrülten kalapált,a kezem remegett és a sírás fojtogatott miközben meséltem.-Alighogy megfordultam a balta tőlem 5 centire vágódott bele a konyhaszekrénybe.Fújtatva közeledett felém,nyakán az erek úgy dudorodtak,hogy azt hittem menten szétrobbannak.Fenyegetően nézett rám,majd egy hangos ordítással megindult.Léptei nem voltak túl biztosak,az alkoholnak hála így el tudtam előle ugrani,de elkapta a hajamat és visszarántott.Alkarját a nyakamnak feszítve tartott.Addig kapálóztam míg végül hasba könyököltem mire kicsit összegörnyedt én pedig kiszabadultam a szorításából és mögé léptem.A torkának szorítottam a kést...és egy mozdulattal végig húztam...Aztán,hogy ne maradjanak nyomok felgyújtottam a házat...-fejeztem be beismerő monológomat.Óvatosan rá néztem,a mély döbbenet és a félelem egyszerre tükröződött az arcán.
-Nem hiszem el,hogy ezt tetted...-szólalt meg remegő hangon.
-Hidd el,muszáj volt...-mondtam könnyeimmel küszködve.
Nem mondott többet,felállt és bement a hálószobánkba.Nem bírtam tovább engedtem a könnyeimnek hagy nyaldossák az arcomat.Fátyolos szemeimmel láttam ahogy Bill újra feltűnik egyik még ki nem pakolt böröndje kíséretében és végig ment a nappalin.
-Hova mész?-siettem utána kétségbeesetten.
-Gondolkoznom kell...Te nem az vagy akinek hittelek.Nem ismerlek...-vette magára a kabátját.
-Ne mondj ilyet...Bill én az vagyok akibe beleszerettél másfél évvel ezelőtt.
-De Kimy,megöltél egy embert...és ez túl sok nekem...Sajnálom.-vette fel a táskáját.Mégegyszer rám nézett majd elhagyta a házat,én meg csak álltam,mintha odagyökeredzett volna a lábam.Most sétált ki az életemből az az ember aki eddig a világot jelentette nekem és aki a szívem nővekedő gyerekem apja.Tudtam most már nem vagyok más a szemében csak egy gyilkos...de hát igaza van.Életemben először éreztem,azt hogy megbántam,de csak azért,mert ezzel elveszettem az egyetlen férfit akit szerettem.

3 megjegyzés:

  1. hat kicsit most úgy érzek mint Bill... túl sok! nagyon jó rész lett de tényleg sokkoló és ijesztő! beleéltem magam az egészbe! ott voltam láttam Bill arcát és igazán együtt éreztem vele. kiváncsi vagyok, nagyon hogy hogyan fogod folytatni! egy élmény volt olvasni!:) nagyon testett!

    VálaszTörlés
  2. Egyet értek az előttem szólóval. Kimyvel és Billel is együtt éreztem. Eszméletlen lett. Nagyon várom a folytatást. :)

    VálaszTörlés