2012. június 8., péntek

4.rész

 Szép napot mindenkinek :) itt van az új rész.kommenteknek örülnék :) jó olvasást  :D



 Másnap olyan kipihenten keltem,mint már nagyon rég.Billnek igaza volt,tényleg jót tett,hogy eljöttünk most ide.Semmi idegeskedés semmilyen nyomozó miatt.Mosolyogva nyújtózkodtam egyet majd adtam a mellettem alvó Bill arcára egy gyengéd puszit,mire nyöszörögve a másik oldalára fordult.Kimásztam az ágyból és lementem a konyhába ahol Simone már javában készítette a reggelit.
-Jó reggelt.-köszöntem és leültem az asztalhoz.
-Jó reggelt drágám.--nézett hátra.-Hogy aludtál?
-Egész jól.-nyomtam el egy ásítást.-Még nem látszik de tiszta frissnek érezem magam.-nevettem.
-Ez nagyszerű,mivel arra gondoltam,hogy ne csak babaruhát menjünk el venni,hanem csináljunk egy ilyen igazi csajos bevásárló túrát.-tette elém a palacsintával jól megpakolt tányért.Hirtelen valami hideg végig futott a hátamon.
-Jól érzed magad?-kérdezte aggódóan.-Egy pillanatra nagyon elfehéredtél.
-Aha.-dörzsölgettem a karomat ami még mindig libabőrös volt.
-Ha nem érzed jól magad nem muszáj mennünk.
-De jól vagyok.-vettem kezembe a villát és gyorsan legyűrtem a reggelit,egyrészt azért mert kicsit remegett a kezem,másrészt kicsit kellemetlen volt,ahogy Simone aggódóan figyelte minden mozdulatomat.És mind ennek tetejébe az a hülye érzés folytatódott...Felmentem az emeletre és a fürdő felé vettem az irányt,hogy kicsit megmossam az arcomat.A hideg víz kicsit megnyugtatott,de amikor lenéztem a mosdókagylóba ijedten hátra ugrottam.Az egész úszott a vérben,ahogy a kezem is.-Ne,ne,ne.-kezdtem őrült mód törölgetni a kezemet,amiről csak nem akart lejönni,mintha a teljesen ráivódott volna a bőrömre...Elhajítottam a textil darabot és a csempének dőlve leereszkedtem a földre.-Mi ez az egész?-hajtottam a térdemre a fejem.Reszkedtem,minden porcikámból.Tudtam,hogy fel kéne állnom és készülnöm kéne de nem ment...Nem mertem ránézni sem a kezemre,sem semmire.Féltem attól,amit esetleg láthatok.Csak ültem ott a hideg kövön,felhúzott lábakkal,mint egy rémült kisgyerek.Könnyeim néha hangtalanul csöppentek a térdemre.Hirtelen nyitódott az ajtó,nem tudtam mit csináljak.
-Te jó ég.Jól vagy kicsim?-guggolt le hozzám Bill.-Kicsim hallasz?-rázott meg finoman mire lassan ránéztem.-Mi történt?Fáj valamid?-simogatta gyengéden arcomat,megráztam a fejem és szorosan hozzá bújtam.Ha elmondanám neki nem csak,hogy bolondnak nézne de világos lenne számára,hogy én öltem meg apámat.
-Picit rosszul vagyok.-szólaltam meg halkan.
-Visszaviszlek az ágyba,rendben?-vett fel az ölébe és bevitt a szobánkba,ahol lefektetett és betakart.-Mostanában egyre rosszabbul vagy.
-Bill,terhes vagyok...-fogtam erre az egészet.-Ez ezzel jár.-mosolyogtam kicsit hamisan.
-Tudom...-sóhajtotta.-Csak rossz ennyire kikészülve látni.-ült le mellém.
-Rendben leszek majd,ne izgulj.Már jobban is vagyok.-ültem volna fel de Bill visszanyomott.
-Na persze.Te most szépen pihensz egy kicsit én pedig szólok anyunak,hogy később mentek.-adott egy puszit és már ki is ment.
Simone nem haragudott,hogy kicsit eltoltuk az indulást,még teát is küldött fel Billel.Kicsit nyugodtabb voltam,hogy ott feküdt mellettem.
-Azt hiszem lemondom a mai napot.-sóhajtotta.
-Miért?Hova mentél volna?-könyököltem fel,hogy a fejünk egy magasságba legyen.
-Tommal meg Gordonnal bementünk volna a városba,de nem akarlak itt hagyni.-puszilt bele a tenyerembe.
-Ne hülyéskedj,menj csak.-unszoltam az indulásra,viszont belül nagyon féltem mi lesz ha újra egyedül maradok.
-Biztos?-fürkészte a szemeimet.
-Ahj.Igen.Én is nemsokára összekészülök és megyünk anyuddal.-ültem fel az ágyban.
-Hát azért csak okosan.-állt fel.-Jól van,akkor megyek.Este találkozunk.-csókolt meg finoman.-Szeretlek.
-Én is téged.-mosolyogtam.
Miután Bill elment bekopogtam Simonehoz és szóltam neki,hogy negyed óra és indulhatunk.Nem sokat vesződtem a készülődéssel.Feldobtam egy szolid kis sminket,egy könnyed nyári ruhát és már mentem is le,ahol Simone már a slusszkulccsal a kezében várt mosolyogva.Szerencsére csak egy fél órára volt tőlük a pláza.Butikot butikra jártunk.A szatyrok száma a karunkon egyre csak növekedett.A bababoltba töltöttük a legtöbb időt.A sorok közt járkálgattam mikor megláttam egy iszonyú édes darabot.Elkezdtem Simonét keresni,mikor a butiknál egy nem várt személyt láttam meg.Ő meg hogy kerül ide?-idegeskedtem magamban amitől kicsit megszédültem.
-Jól vagy?-termett mellettem Simone.-Azt hiszem ideje ennünk valamit,majd utána folytatjuk.-fogta meg a kezem és a kajáldák felé vezetett.-Maradj itt,mindjárt itt vagyok.-ültetett le egy félre eső asztalhoz és elment hozni valamit.A tőlünk nem messze eső kávézóban újra láttam,az ideg annyira elkapott,hogy felálltam és oda mentem.
-Maga meg mit keres itt?-álltam az asztala elé karba tett kézzel.A méretes újságot ami múltkor is a kezében volt lassan leeresztette.

3 megjegyzés:

  1. O.O Szegény csajszi. :S Billt meg egyem meg de cuki *.* xD :D Siess a folytatással :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen... a csaj már kezd kicsit kikészülni :DD
      nemsokára hozom a kövit^^ köszi hogy írtál :)

      Törlés
  2. uristeen most jutottam el eddig a rèszig *.* nagyon tetszik ahogy írsz :) így tovább,várom a kövi rèszt Oo

    VálaszTörlés